Kırıkkaşık İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: "Eğitimde lider ve takip edilen bir okul olmak."

Misyon: "Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, vatanına milletine sadık ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır."

Başarılar: Okulumuz 2012/2013 Eğitim Öğretim Yılında düzenlenen Halısaha Futbol Turnuvasında 1.olmuştur.

Saatler: Ders Başlama Saati: 08.20 Ders Bitiş Saati : 14.55 (Çarşamba günleri 15.50)
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Tesisler ve ninova yanındaki Bp istasyonu duraklarından öğretmenlerimiz alınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri yapılmaktadır
Proje Çalışmaları: E twinning çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://kirikkasikimamhatip.meb.k12.tr

Adres - KIRKKAŞIK MAH. KIRIKKAŞIK KÜME EVLERİ KIRKKAŞIK ILKOKULU BLOK NO 1 HAZRO / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :tam gün

Yerleşim Yeri - KIRIKKAŞIK KÖYÜ/ HAZRO/ DİYARBAKIR

Ulaşım Öğretmenlerimiz il merkezlerinden kendi imkanlarıyla tuttukları servisle ulaşımlarını sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık:65 km İlçe Merkezine Uzaklık:15 km